ABLAK ÉS AJTÓ KILINCSEK

Többféle színű és típusú ablak és erkélyajtó kilincs található kínálatunkban. Választhat kulccsal zárható biztonsági kilincset, kioldó gombos gyermekzáras kilincset vagy kiváló minőségű a HOPPE vállalat által gyártott kilincset. Akár alumínium, műanyag vagy fa ablakok (erkélyajtók) mellett dönt, lehetősége van a saját ízlésének megfelelő kilincsekkel kiegészítenie őket. A kulccsal zárható biztonsági...

Többféle színű és típusú ablak és erkélyajtó kilincs található kínálatunkban. Választhat kulccsal zárható biztonsági kilincset, kioldó gombos gyermekzáras kilincset vagy kiváló minőségű a HOPPE vállalat által gyártott kilincset. Akár alumínium, műanyag vagy fa ablakok (erkélyajtók) mellett dönt, lehetősége van a saját ízlésének megfelelő kilincsekkel kiegészítenie őket.

A kulccsal zárható biztonsági kilincsek ideális megoldást kínálnak. A fogantyúba beépített kulcsos zárnak köszönhetően a kilincset a kulcsos zár kioldása nélkül nem lehetséges elfordítani, így nem fenyeget az a veszély, hogy gyermek kinyitja az ablakot vagy az ajtót. Ez a biztonsági elem továbbá megakadályozza a kívülről történő behatolást is. Gyakran megesik, hogy a találékony kisgyermek véletlenül kizárja a szülőjét az erkélyre. A kioldó gombos, gyermekzárral ellátott kilinccsel elkerülheti ezt a kellemetlen helyzetet. Összeszerelése rendkívül egyszerű, így garantáltan bárki megbirkózik vele.

Bővebben

filterek

szűrő (17 products)

Ár

1 965,00 Ft - 8 325,00 Ft

Cikkszám: aluklika_WH

Alumínium ablakkilincs | fehér

Ismertető(k): 1

Fehér színű kilincs, amely a legtöbb ablakhoz és ajtóhoz alkalmas. Akár műanyag, fa vagy alumínium ablakról van szó, ez a kilincs mindegyikhez illik.

RAKTÁRON – azonnal megvásárolható!  78 db
Ár 2 149,00 Ft
Bővebben

Cikkszám: aluklika_BR

Alumínium ablakkilincs | barna

Ismertető(k): 0

Barna színű kilincs, amely a legtöbb ablakhoz és ajtóhoz alkalmas. Akár műanyag, fa vagy alumínium ablakról van szó, ez a kilincs mindegyikhez illik.

RAKTÁRON – azonnal megvásárolható!  30 db
Ár 2 149,00 Ft
Bővebben

Cikkszám: aluklika_SI

Alumínium ablakkilincs | ezüst

Ismertető(k): 0

Ezüst színű kilincs, amely a legtöbb ablakhoz és ajtóhoz alkalmas. Akár műanyag, fa vagy alumínium ablakról van szó, ez a kilincs mindegyikhez illik.

RAKTÁRON – azonnal megvásárolható!  32 db
Ár 2 149,00 Ft
Bővebben

Cikkszám: aluklika_BO

Alumínium ablakkilincs | bronz

Ismertető(k): 1

Bronz színű kilincs, amely a legtöbb ablakhoz és ajtóhoz alkalmas. Akár műanyag, fa vagy alumínium ablakról van szó, ez a kilincs mindegyikhez illik.

RAKTÁRON – azonnal megvásárolható!  33 db
Ár 2 149,00 Ft
Bővebben

Cikkszám: SWING_WH

Márka: HOPPE

ROTO SWING kilincs, SECUSTIK, fehér | E-shop - ABLAKOK MOST

Ismertető(k): 0

ROTO SWING design kilincs SECUSTIK funkcióval, amelyet a HOPPE kizárólag a ROTO számára gyárt. A rögzítőcsavarok a csomag részét képzik. A tengely hossza 37 mm (minden műanyag, alumínium és fa ablakhoz és erkélyajtóhoz használható).

RAKTÁRON – azonnal megvásárolható!  32 db
Ár 2 665,00 Ft
Bővebben

Cikkszám: SWING_WH_TLAK

Márka: HOPPE

ROTO SWING gombos fogantyú | webáruház - ABLAKOK MOST

Ismertető(k): 0

ROTO SWING kilincs gombbal. Tartalmazza a rögzítő csavarokat. Atengely hossza 37 mm (minden szokásos műanyag, alumínium és fa ablakhoz és erkélyajtóhoz használható).

RAKTÁRON – azonnal megvásárolható!  23 db
Ár 5 330,00 Ft
Bővebben

Cikkszám: SAFETYLOCK_01

BIZTONSÁGI RETESZ

Ismertető(k): 0

ABiztonsági retesz az ablakokhoz és erkélyajtókhoz további védelmet nyújt az illetéktelen behatolás ellen.

RAKTÁRON – azonnal megvásárolható!  46 db
Ár 4 980,00 Ft
Bővebben

Cikkszám: SAFETYLOCK_02

KULCSOS BIZTONSÁGI ZÁR

Ismertető(k): 0

Akulcsos biztonsági zár az ablakokhoz és erkélyajtókhoz további védelmet nyújt az illetéktelen behatolás ellen.>.

RAKTÁRON – azonnal megvásárolható!  14 db
Ár 8 312,00 Ft
Bővebben