MÉRETRE GYÁRTOTT ABLAKOK - ABLAKKALKULÁTOR

Szerkessze meg személyre szabott ablakát egy egyszerű kalkulátorral!

Nem talál megfelelő méretű ablakot a kínálatunkban? Ne essen kétségbe! Az átlátható ablakkalkulátorunk segítségével az ablak megszerkesztése gyerekjáték.

Elegendő kiválasztani, hogy miből készüljön az ablak (műanyag vagy fa), megadni az ablak gyártási méreteit, és kész is van! Ráadásul kalkulátorunkkal könnyedén összehasonlíthatja a különböző variációkat, és megfigyelheti, hogyan változik az ár. Amint kiválasztotta az ablak tulajdonságait, a méretre szabott ablakát azonnal elküldjük a gyártónak.

BELÉPÉS AZ ABLAKKALKULÁTORBA

Kalkulátor oken na míru online

 

Tervezze meg ablakát vagy ajtóját az elképzelései szerint

Ismeri a pontos méreteket? Ezután a személyre szabott ablak vagy ajtó megszerkesztése gyerekjáték. Az online ablakkalkulátor azonnal feltünteti az árat, és megtudhatja, hogy a profil, az ablak és az üvegezés típusának vagy színének megváltoztatása hogyan befolyásolja a méretre szabott ablakok árát. Egyszerűen megadhatja a nyílászáró tulajdonságait, majd kiválaszthatja a legmegfelelőbb opciót. Egyetlen pillanat alatt megrendelheti saját maga a méretre szabott műanyag vagy fa ablakot tartozékokkal együtt. A méretre szabott ablakok és ajtók kiválasztása még soha nem volt ilyen egyszerű és gyors!

  • a kalkulátorunkat az ügyfeleink igényeit szem előtt tartva fejlesztettük ki
  • kiegészítettük a lehetőségeket fa ablakokkal
  • a konfiguráció egyszerű és intuitív
  • a gyártási méretek megadása után a rendszerünk mindent előkészít az Ön számára

Célunk, hogy a kiváló minőségű műanyag és fa ablakokat a lehető legjobb áron szerezzük gyártsuk le Önnek. Ezért azonnal láthatja az árat, és addig módosíthatja a paramétereket, amíg meg nem találja a megfelelő kombinációt.

Készítettünk egy egyszerű videós útmutatót, mely bemutatja a kalkulátorunk használatát:

Olcsó és kiváló minőségű méretre szabott ablakok az ABLAKOK-MOST webáruháztól

A minőségi, mégis olcsó ablak nem csak mítosz. Kalkulátorunk segítségével azonnali árajánlathoz juthat, valamint elküldheti a nyílászáró rendelését egyenesen a gyártónak. A német TROCAL és VEKA profilrendszerek biztosítják a nyílászárók hosszú távú működését. A fa ablakok legyártásához jó minőségű fenyőfából készült profilt használunk.

Ezáltal még ma egyszerűen és főleg felesleges papírmunka nélkül megrendelheti a méretre szabott műanyag vagy fa ablakait a tartozékokkal együtt.

A megrendeléseket közvetlenül a kalkulátorból küldjük a gyártónak, aminek köszönhetően rendkívül gyors gyártási időt tudunk biztosítani.

Az online kereskedelemre való specializálódásunknak köszönhetően nagyobb rugalmasságot és alacsonyabb árakat tudunk kínálni a méretre szabott ablakok esetében, mint a fiókokat működtető és jellemzően lassabban dolgozó vállalatok. Ráadásul ablakkalkulátorunk ÁLLANDÓAN nyitva van, és a világ bármely pontjáról elérhető!

Segítségre van szüksége a választáshoz?

Ha nem teljesen biztos az ablakok és ajtók megrendelésében, vagy műszaki tanácsra van szüksége az egyedi ablakokkal kapcsolatban, forduljon bizalommal szakembereinkhez.

Tel: +361 8001340 – TERMÉSZETESEN BESZÉLÜNK MAGYARUL

E-mail: info.hu@ablakok-most.hu

Szívesen végigvezetik Önt a teljes megrendelési folymaton, és segítenek Önnek a méretre szabott ablak és ajtó megszerkesztésében.

Tanúsítványaink és a minőségellenőrzés

Ezért:

  • a végső árat közvetlenül, ÁFÁ-val együtt adjuk meg
  • panaszokat vagy reklamáció esetén azonnal cselekszünk, hogy ügyfeleinket elégedetté tegyü
  • úgy bánunk ügyfeleinkkel, ahogyan mi is szeretnénk, hogy mások bánjanak velünk

Mivel megbízunk ügyfeleinkben, a méretre szabott ablakokat a legalacsonyabb - 8.000 forintos -előleggel (100.000 forintig terjedő megrendelés esetén) rendelheti meg tőlünk.

Ne féljen kapcsolatba lépni velünk árajánlat kérés céljából vagy kérdés esetén. A raktárról elérhető ablakok árlistáját megtalálja itt: a raktáron található nyílászárók árlistája.