TESTRESZABOTT ABLAKOK - ABLAKKALKULÁTOR

Válassza ki személyre szabott ablakát egy egyszerű számológéppel!

Nem talál megfelelő ablakméretet a kínálatunkban? Ne essetek kétségbe. Egyértelmű online PVC ablakkalkulátorunkkal nagyon könnyű személyre szabott ablakot készíteni.

Csak adja meg az ablak gyártási méreteit, és kész! Ráadásul kalkulátorunkkal könnyedén összehasonlíthatja a különböző lehetőségeket, és láthatja, hogyan változik az ár. Amint meghozta a döntését, az új, méretre szabott PVC ablakát azonnal gyártásba vesszük.

ADJA MEG AZ ABLAKKALKULÁTORT

Kalkulátor oken na míru online

 

Tervezzen ablakot vagy ajtót pontosan az Ön ízlése szerint

Tudja a pontos méreteket? Ezután a személyre szabott ablak vagy ajtó kiszámítása gyerekjáték. A méretre szabott ablakkalkulátor azonnal megmondja az árat, és kipróbálhatja, hogy a profil, az ablak és az üvegezés típusának vagy színének megváltoztatása hogyan befolyásolja a méretre szabott ablakok árát. Ön egyszerűen kiválasztja a specifikációt, majd kiválasztja a legmegfelelőbb opciót. Egyetlen pillanat alatt megrendelheti saját maga a méretre szabott PVC-ablakot, beleértve a tartozékokat is. A méretre szabott ablakok és ajtók kiválasztása még soha nem volt ilyen egyszerű és gyors!

  • a számológépet az Ön igényei alapján fejlesztettük ki
  • a konfiguráció egyszerű és intuitív
  • a gyártási méretek megadása után a rendszer mindent előkészít az Ön számára

Célunk, hogy a kívánt minőségű PVC ablakokat a lehető legjobb áron szerezzük be Önnek. Ezért azonnal láthatja az árat, és addig módosíthatja a paramétereket, amíg meg nem találja álmai kombinációját.

Ezen kívül készítettünk egy világos videós útmutatót is a használatához:

Olcsó és minőségi egyedi ablakok csak az Okna Now-nál

Akiváló minőségű, mégis olcsó ablakok nem csak mítoszok. Azonnali számítást és a termeléshez történő üzembe helyezést egyaránt kínálunk. A tervezés minőségét már régóta a német TROCAL vagy Veka profilok biztosítják.

Így még maegyszerűen és felesleges papírmunka nélkül megrendelheti a méretre szabott PVC ablakokat, beleértve a tartozékokat is.

A megrendeléseket közvetlenül a számológépből küldjük a gyárba, aminek köszönhetően rendkívül gyors szállítási időt tudunk biztosítani.

Az online kereskedelemre való szakosodásunknak köszönhetően viszont nagyobb rugalmasságot és alacsonyabb árakat tudunk kínálni a méretre szabott ablakok esetében, mint a drága téglaüzemi fiókokat működtető és jellemzően lassabban dolgozó vállalatok. Ráadásul ablakkalkulátorunk NONSTOP nyitva van, és a világ bármely pontján elérhető!

Segítségre van szüksége a választáshoz?

Ha nem teljesen biztos az ablakok és ajtók megrendelésében, vagy műszaki tanácsra van szüksége az egyedi ablakokkal kapcsolatban, forduljon bizalommal szakembereinkhez.

Tel: +361 8001340

E-mail: info.hu@ablakok-most.hu

Szívesen végigvezetik Önt a teljes kalkulátoron, és segítenek Önnek a méretre szabott ablak- és ajtórendelésben

Tanúsítás és minőségellenőrzés

Nem bízik az online boltban? Vállalkozásként tanúsítottuk, hogy APEK minősített bolt és HEUREKA minősítéssel is rendelkezünk Ügyfeleink által ellenőrzött! Az elégedett ügyfél a legfontosabb számunkra.

Ezért:

  • a végső árat közvetlenül, ÁFÁ-val együtt adjuk meg
  • a panaszokat azonnal kezeljük, hogy ügyfeleinket elégedetté tegyük
  • úgy bánunk ügyfeleinkkel, ahogyan mi is szeretnénk, hogy mások bánjanak velünk

És mivel hiszünk ügyfeleinkben, egyedi ablakokat rendelhet tőlünk a legalacsonyabb, 500 CZK előleggel (30.000 CZK-ig érvényes megrendelés esetén).

Ne félj tőlünk kapcsolatfelvétel az érdeklődésével egyedi ablakokért vagy tekintse meg árlistánkat pVC ablakok raktáron.