Szükségtelen papírmunka nélküli ablakokat szeretne? Akkor a legjobb helyen jársz!

Műanyag ablakok papírok nélkül

Minőségi PVC ablakokat vásárolhat nálunk egyszerűen, az interneten keresztül, bonyolult papírmunka nélkül. Tőlünk valóban papírmentesen kapja meg a PVC ablakokat, mert szépen becsomagolva, de papírszámla és szállítólevél nélkül küldjük az ablakokat. Valójában minden szükséges dokumentum elérhető a rendszerünkben PDF letöltés formájában.

Vinyl ablakok raktáron

PVC ablakainkat raktáron tartjuk, ezért a megrendeléstől számított 24 órán belül szállítunk, és a szállítmányozóinknak köszönhetően 48 órán belül teljesíteni tudjuk a kiszállítást. Tehát, ha úgy dönt, hogy szerdán kicseréli az ablakát, pénteken már készen is lehet, és élvezheti a pihentető hétvégét!

Olcsó PVC ablakok

A modern technológiának köszönhetően nagyon alacsony áron juthatunk PVC ablakokhoz, és Ön nem vállal semmilyen kockázatot, mert hiába papír nélküliek az ablakaink, minden dokumentum (pl. számla, szállítólevél, jótállási jegy, beépítési útmutató stb.) elektronikus formában áll a rendelkezésére, így nem kell aggódnia a garancia hiánya vagy bármilyen csalás, illegális kereskedelem miatt.

Vinyl ablakok ÁFA nélkül

Egyes cégek áfa nélkül kínálják a PVC ablakokat. Ezt (valamint az értelmetlen fiktív kedvezményeket) tisztességtelen magatartásnak tartjuk, ezért mindig teljes, végleges áron kínáljuk a termékeket, összhangban azzal, hogy ügyfeleink túlnyomó többsége átlagpolgár. Ne hagyja magát elcsábítani egy vonzó, áfa nélküli árral, amikor a kereskedő a megrendelés végén úgyis hozzáadja az áfát. Ne tévesszen meg a varázslatosan nagy kedvezményszázalék, amelyet az irreális eredeti árból számolnak ki. Hasonlítsa össze a végső árat, beleértve az összes járulékos díjat és szállítási költséget. Úgy gondoljuk, hogy árainkat úgy alakítottuk ki, hogy mindenféle értékesítési vagy csalárd trükk nélkül lenyűgözzük Önt.

Műanyag ablakok számla nélkül

Mindig ugyanazt a választ adjuk azokra az esetenkénti megkeresésekre, amelyek az ablakok vagy ajtók "papír nélküli " szállításának lehetőségére vonatkoznak: "Ilyet nem csinálunk!"
Tényleg olyan jelentős a 21%-os "kedvezmény", hogy megfosztja a vásárlót a garanciától és minden vásárlói jogától

a

mai EU-n belül? Mi nem hisszük. Véleményünk szerint az a vásárló, aki a "nincs nyugta = nincs áfa" formában akar kedvezményt, saját magának árt.


Hisszük, hogy csak ez az üzletmenet a megfelelő üzleti partnerség, és garantálja vállalatunk hosszú távú működését. Ezért értékeljük minden egyes üzleti partnerünket, és ezért valósul meg a legkisebb megrendelés is minden dokumentummal, minden joggal az ügyfeleink számára és minden kötelezettséggel számunkra.

Tekintse meg a PVC ablakok kínálatát, és győződjön meg róla saját szemével.

Tekintse meg PVC ablak kínálatunkat