Szerelési hab ILLBRUCK FM310 - 750ml
  • Szerelési hab ILLBRUCK FM310 - 750ml
  • Szerelési hab ILLBRUCK FM310 - 750ml
  • Szerelési hab ILLBRUCK FM310 - 750ml
  • Szerelési hab ILLBRUCK FM310 - 750ml
  • Szerelési hab ILLBRUCK FM310 - 750ml
arrow_drop_down arrow_drop_up
FM310

Négyévszakos szerelőhab ILLBRUCK FM310 - 750ml | Webáruház - ABLAKOK MOST

RAKTÁRON – azonnal megvásárolható!  41 db

Négyévszakos szerelési hab ILLBRUCK FM310 - 750ml

- Univerzális alkalmazhatóság
- Kiváló tapadás betonon, falazaton, vakolaton, kövön, fán, fémen, műanyagon (polisztirol, PU keményhab, poliészter, kemény PVC)
- Freonmentes
- Alkalmazás -10°C-ig
-
Akár 14 méter 3x7 cm-es hézag kitöltésére elegendő.
-
Fémflakon 750 ml-es kiszerelésben menettel pisztoly vagy adaptercsővel való felhordáshoz

A CSOMAG TARTALMA AZ ADAPTERCSŐ!

új termék

41 db

3 165,00 Ft

2 491,98 Ft Nettó ár (ÁFA nélkül)

Adóval együtt (27 %)
Mennyiség


Leírás

Négyévszakos szerelési hab ILLBRUCK FM310 - 750ml

Igazán sokoldalú!

Sokoldalú, praktikus, kiváló minőségű. Bár az FM310 az illbruck purhab termékcsalád egyik alaptermékéről van szó, tulajdonságai a prémium kategóriás termékekével büszkélkedhetnek.
A hab egyenletesen tágul, kiváló struktúrájú és egész évben használható.

Más habokkal ellentétben egyszerre működik a pisztollyal és a adaptercsővel.

Bontatlanul akár 15 hónapig is tárolható. Az Illbruck FM310 kíméli a pénztárcáját, mely nemcsak a megnövelt adagolókapacitásnak, hanem az alacsony beszerzési árnak is köszönhető.

Előkészítés
A felületeknek tisztának, por- és szennyeződésmentesnek kell lenniük. Szükség esetén nedvesítse meg a felületeket a hab felhordása előtt.

Alkalmazás
Csavarja a felhordópisztolyt vagy az adaptercsövet a flakonra, majd erőteljesen, legalább 20-szor rázza fel a flakont. A flakont a felhordás során tartsa mindig lefelé. Amennyiben a hőmérséklet + 5 fok alatti, akkor az alkalmazás előtt nedvesítse meg a felületet. A hab áramlása az adaptercsövön lévő gombbal szabályozható. A habot egyenletesen adagolja, és ne töltse ki teljesen a réseket és az üregeket, mivel a hab térfogata a szilárdulás közben növekszik. Ne nedvesítse meg a habot, ha minimális térfogatnövekedést szeretne elérni. A 8x2 cm-nél nagyobb hézagokat rétegenként töltse ki, és a következő réteg felhordása előtt nedvesítse meg az előző réteget. Ez a hab és a belső szerkezet jobb megszilárdulását eredményezi.

Figyelem
A habot csak jól szellőző helyiségben használja. Alkalmazás közben ne dohányozzon! Gyermekek elől elzárva tartandó. A felhordás előtt célszerű a szomszédos felületeket lefedni. A nem megkeményedett habot PUR tisztítószerrel vagy acetonnal lehet eltávolítani. A megkeményedett hab csak mechanikusan távolítható el. A flakonok gépkocsival történő szállítása során, azokat csak a csomagtartóban vagy a tárolórekeszben szabad tárolni. Semmilyen körülmények között ne szállítsa a flakonokat a vezetőfülkében vagy a hátsó ülésen. Függőleges helyzetben tárolandó.