• Alacsonyabb ár
 • Jobbos
 • Kedvezmény 25%
Plastové okno 50 x 70 cm (500 x 700 mm) bílé otevíravé i sklopné pravé
 • Plastové okno 50 x 70 cm (500 x 700 mm) bílé otevíravé i sklopné pravé
 • Plastové okno 50 x 70 cm (500 x 700 mm) bílé otevíravé i sklopné pravé
 • Plastové okno 50 x 70 cm (500 x 700 mm) bílé otevíravé i sklopné pravé
 • Plastové okno 50 x 70 cm (500 x 700 mm) bílé otevíravé i sklopné pravé
 • Plastové okno 50 x 70 cm (500 x 700 mm) bílé otevíravé i sklopné pravé
 • Plastové okno 50 x 70 cm (500 x 700 mm) bílé otevíravé i sklopné pravé
 • Plastové okno 50 x 70 cm (500 x 700 mm) bílé otevíravé i sklopné pravé
 • Plastové okno 50 x 70 cm (500 x 700 mm) bílé otevíravé i sklopné pravé
 • Plastové okno 50 x 70 cm (500 x 700 mm) bílé otevíravé i sklopné pravé
 • Plastové okno 50 x 70 cm (500 x 700 mm) bílé otevíravé i sklopné pravé
arrow_drop_down arrow_drop_up
OSP500x700Tr

Műanyag ablak | 50 x 70 cm (500 x 700 mm) | fehér | bukó-nyíló | jobbos

RAKTÁRON – azonnal megvásárolható!  29 db

Modern és elegáns ablakok fehér színben szürke színű tömítéssel, minőségi német 5 légkamrás Trocal profilrendszerrel, kétrétegű hőszigetelő Pilkington üvegezéssel és távtartókerettel, MACO MULTI-MATIC biztonsági vasalatrendszerrel, amely több tanúsítvánnyal rendelkezik különböző minőségellenőrző intézetektől. A szabvány méretű ablakok MOST AZONNAL megrendelhetők raktárunkról. A gondosan becsomagolt ablakokat megbízható és gyors futárszolgálattal juttatjuk el otthonába. Az ABLAKOK MOST e-shopnak köszönhetően időt és pénzt takarít meg!

Ehhez az ablakhoz megfelelő szúnygoháló       Ehhez az ablakhoz megfelelő reluxa


új termék

29 db

39 793,43 Ft
25% mentése
29 845,00 Ft

23 500,06 Ft Nettó ár (ÁFA nélkül)

Adóval együtt (27 %)
A kedvezmény lejár:
Mennyiség

Kapcsolódó termékek
 • Kedvezmény 25%

Cikkszám: FM310

Négyévszakos szerelőhab ILLBRUCK FM310 - 750ml | Webáruház - ABLAKOK MOST

Ismertető(k): 0

Négyévszakos szerelési hab ILLBRUCK FM310 - 750ml - Univerzális alkalmazhatóság- Kiváló tapadás betonon, falazaton, vakolaton, kövön, fán, fémen, műanyagon (polisztirol, PU keményhab, poliészter, kemény PVC)- Freonmentes- Alkalmazás -10°C-ig- Akár 14 méter 3x7 cm-es hézag kitöltésére elegendő. - Fémflakon 750 ml-es kiszerelésben menettel pisztoly vagy...

RAKTÁRON – azonnal megvásárolható!  27 db
Ár 2 986,00 Ft Regular price 3 981,01 Ft
A kedvezmény lejár:
Bővebben
 • Kedvezmény 25%

Cikkszám: BSL_ORIGINAL_WH

Biztonsági zár ablakokhoz és erkélyajtókhoz

Ismertető(k): 0

Az ABLAKOK ÉS BALKONYAJTÓK BIZTONSÁGI ZÁRJA további védelmet nyújt az ablak nem kívánt vagy illetéktelen kinyitása ellen. Használható gyermekbiztonsági zárként, valamint iskolák, óvodák, klinikák, idősotthonok stb. számára.

RAKTÁRON – azonnal megvásárolható!  581 db
Ár 4 860,00 Ft Regular price 6 479,55 Ft
A kedvezmény lejár:
Bővebben

Leírás

Műanyag ablak | 50 x 70 cm (500 x 700 mm) | fehér | bukó-nyíló | jobbos | TROCAL

okno.jpg

Minőségi műanyag ablak német profilrendszerrel

A kiváló minőségű 50 x 70 cm (500 x 700 mm) német Trocal profillal rendelkező műanyag ablak megfelel a hőszigeteléssel szemben támasztott magas követelményeknek, és ezáltal csökkenti a fűtési költségeket.


Modern ablakok fehér színben

Az általunk kínált raktáron lévő műanyag ablakok fehér színben kaphatók. A Trocal profilt modern design és fényes, sima felület jellemzi. A profil anyaga megfelel a legújabb és legszigorúbb követelményeknek, az alkalmazott UV stabilizátorok garantálják, hogy az ablakok megtartják színüket. Az új műanyag ablakkeretek teljesen simák, így az új ablakok karbantartása és tisztítása gyors és egyszerű. Az ablakok elegáns szürke színű tömítéssel vannak ellátva.


A csomagolás tartozékát képezi még a fehér alumínium kilincs és a vízelvezető nyílások takarói.

klika.jpg

rozek-barevny.jpg

Hangszigetelés – az új ablakok tompítják a zajokat

A 50 x 70 cm (500 x 700 mm) műanyag ablak jelentősen tompítja a kintről beszűrődő zajt, amely egyébként behatolna a lakásba. Az ablak kiváló minőségű kétrétegű PILKINGTON által gyártott üvegezéssel van ellátva, melynek távtartó kerete tovább növeli az ablakok szigetelő képességét és megakadályozza azok párásodását!


Tartós ablakok biztonsági vasalatrendszerrel

A Trocal műanyag ablakok stabil szerkezetének (minőségi műanyag acél merevítéssel kombinálva) és a MACO MULTI-MATIC biztonsági vasalatnak köszönhetően, mely az egyik legjobb minőségű vasalat a piacon, ablakaink problémamentesen és bonyolult beállítások nélkül hosszú ideig szolgálják majd Önt. Az i.S. technológiának (intelligente Sicherheit) köszönhetően a MACO MULTI-MATIC biztonsági vasalatrendszer védelmet nyújt a betörési kísérletekkel szemben, mint az ablak kiemelése vagy felfeszítése. Az ablakok továbbá hibásműködés gátlóval vannak ellátva, tehát nem fenyeget az a veszély, hogy az ablakot egyszerre bukó és nyíló helyzetbe állítjuk.

MACO-kovani.JPG

bezpecnostni-is-technologie.JPG

Egyszerű és stabil beépítés

Az ablakok beépítési mélysége (70 mm), a légkamrák stabil falai, a tokban és a szárnyban is használt, az ablak méretétől függő 1,5 - 2 mm közötti vastagságú „C“ alakú acélmerevítés együttesen garantálják a nyílászárók páratlan tulajdonságait ebben az árkategóriában. A stabil és minőségi ablakprofilok, melyek elegáns, szürke színű kettős tömítéssel vannak ellátva, tökéletesen működnek és megakadályozzák a hőveszteséget.


Hibásműködés gátlóval ellátott ablakok

A bukó-nyíló ablakok hibásműködés gátlóval vannak ellátva, tehát nem fenyeget az a veszély, hogy az ablakszárny kinyitáskor egyszerre nyíló és bukó állapotba kerüljön.

pojistka-proti-chybne-manipulaci.JPG

trocal-logo-300x89.jpg

Trocal profilrendszer

A Trocal profilrendszert a német Profine Group vállalat gyártja, amely olyan neves műanyag ablak és ajtó márkákat gyárt, mint a KBE, KÖMMERLING és az általunk forgalmazott TROCAL.


Profine Group és a világ legjobb ablaka

A Profine Group vállalat 2003-ban jött létre azzal a céllal, hogy egy vállalaton belül fogja össze a vezető nyílászáró márkákat és ma minőségi ablakokat és profilokat szállít a világ 87 országába. A Profine Group-ot közvetlenül a többségi tulajdonos irányítja és a vállalat a németországi észak Rajna-Vesztfália tartományban székel. Az évente legyártott 450 000 tonna kiváló minőségű profil tanúskodik a vállalat sikerességéről. A világ 22 országának, 29 gyárában tübb, mint 3 500 alkalmazott törekszik a vállalat céljának elérésére, ami „A világ legjobb ablakainak gyártása!”

profine-logo-300x111.jpg

okno-ze-zadu.jpg

Ablakok most – Kiváló minőségű ablakok alacsony áron

Az általunk kínált új Trocal műanyag ablakok meglepően alacsony árúak. Mivel nagy tételben gyártatjuk és raktározzuk az ablakokat és ajtókat, így képesek vagyunk olyan árakat szabni, amelyet a többi kereskedő nem engedhet meg magának.


Gondos csomagolás és gyors kiszállítás

Termékeinket Európa több országába (Csehország, Szlovákia, Ausztria, Németország és Magyarország) szállítjuk, ezért az ablakokat gondosan becsomagoljuk, hogy a szállítás során ne sérüljenek. A csomagoláshoz egyedi gyártású masszív dobozokat és védőéleket használunk. Nagy hangsúlyt fektetünk a futárszolgálat megbízhatóságára is, ezért a DHL fuvarozó társasággal szállíttatunk, mely a világ vezető logisztikai vállalatainak egyike. Magas követelményeket támasztunk a csomagolás és csomagszállítás minőségével szemben, hogy biztosítani tudjuk, hogy a termék időben és tökéletes állapotban jusson el otthonába.

balik.jpg


Szélesség (cm)
50
Magasság (cm)
70
Az építési nyílás szélessége
520 mm - 560 mm
Az építési nyílás magassága
750 mm - 770 mm
Üveg méret
302 x 502 mm
Beépítési mélység (profilszélesség)
70 mm
Gyártó
TROCAL
Anyag
Műanyag
Színes
Fehér
Kamrák száma
5
Pecsétek száma
2
Üvegtípus
Dupla üvegezés 4 - 16 - 4
Üveggyártó
PILKINGTON
Ug érték
1,1 W/m²K
Uf érték
1,3 W/m²K
Háttérprofil
ANO, 30 mm, többkamrás
Megerősítés
1,5 mm (keret és szárny)
Gáz az interstitialis térben
Argon
Szerelvények
JOBBOS, BUKÓ – NYÍLÓ, MACO MULTI-MATIC
A csomag tartalma
Fogantyú, zsanérfedél, lefolyófedél
Súly
13 kg
Csomagolás
Karton, raklap