• Alacsonyabb ár
 • Kedvezmény 25%
copy of Plastové okno 45x45 cm (450x450 mm) bílé fixní (neotvíravé)
 • copy of Plastové okno 45x45 cm (450x450 mm) bílé fixní (neotvíravé)
 • copy of Plastové okno 45x45 cm (450x450 mm) bílé fixní (neotvíravé)
 • copy of Plastové okno 45x45 cm (450x450 mm) bílé fixní (neotvíravé)
 • copy of Plastové okno 45x45 cm (450x450 mm) bílé fixní (neotvíravé)
arrow_drop_down arrow_drop_up
Fix400x400Tr

Műanyag ablak | 40x40 cm (400x400 mm) | fehér | fix (nem nyitató)

Kérésre, általában 7 napon belül.  

Modern és elegáns ablakok fehér színben szürke színű tömítéssel, minőségi német 5 légkamrás Trocal profilrendszerrel, kétrétegű hőszigetelő Pilkington üvegezéssel és távtartókerettel. A gondosan becsomagolt ablakokat megbízható és gyors futárszolgálattal juttatjuk el otthonába. Az ABLAKOK MOST e-shopnak köszönhetően időt és pénzt takarít meg!


új termék

20 138,24 Ft
25% mentése
15 104,00 Ft

11 892,66 Ft Nettó ár (ÁFA nélkül)

Adóval együtt (27 %)
A kedvezmény lejár:
Mennyiség

Kapcsolódó termékek
 • Kedvezmény 25%

Cikkszám: FM310

Négyévszakos szerelőhab ILLBRUCK FM310 - 750ml | Webáruház - ABLAKOK MOST

Ismertető(k): 0

Négyévszakos szerelési hab ILLBRUCK FM310 - 750ml - Univerzális alkalmazhatóság- Kiváló tapadás betonon, falazaton, vakolaton, kövön, fán, fémen, műanyagon (polisztirol, PU keményhab, poliészter, kemény PVC)- Freonmentes- Alkalmazás -10°C-ig- Akár 14 méter 3x7 cm-es hézag kitöltésére elegendő. - Fémflakon 750 ml-es kiszerelésben menettel pisztoly vagy...

RAKTÁRON – azonnal megvásárolható!  27 db
Ár 2 986,00 Ft Regular price 3 981,01 Ft
A kedvezmény lejár:
Bővebben
 • Kedvezmény 25%

Cikkszám: MDK15

Fából készült rögzítő ékek 150x25x25-1mm

Ismertető(k): 0

8 darabos fa rögzítő ék készlet A fa ékek nélkülözhetetlen segítők az ablakok és ajtók beépítésénél! Az általunk kínált fa ékek 15 cm x 2,5 cm x 2,5 - 0,1 cm méretűek. Afából készült rögzítő ékeket elsősorban az ablak- és ajtókeretek a nyílásban valórögzítésére használják. Afa ékek az ablak- és ajtó ideiglenes rögzítésére szolgálnak.

RAKTÁRON – azonnal megvásárolható!  171 db
Ár 987,00 Ft Regular price 1 315,90 Ft
A kedvezmény lejár:
Bővebben

Leírás

Műanyag ablak | 40 x 40 cm (400 x 400 mm) | fehér | fix (nem nyitató) | TROCAL

okno.jpg

Minőségi műanyag ablak német profilrendszerrel

A kiváló minőségű 40 x 40 cm (400 x 400 mm) német Trocal profillal rendelkező műanyag ablak megfelel a hőszigeteléssel szemben támasztott magas követelményeknek, és ezáltal csökkenti a fűtési költségeket.


Modern ablakok fehér színben

Az általunk kínált raktáron lévő műanyag ablakok fehér színben kaphatók. A Trocal profilt modern design és fényes, sima felület jellemzi. A profil anyaga megfelel a legújabb és legszigorúbb követelményeknek, az alkalmazott UV stabilizátorok garantálják, hogy az ablakok megtartják színüket. Az új műanyag ablakkeretek teljesen simák, így az új ablakok karbantartása és tisztítása gyors és egyszerű. Az ablakok elegáns szürke színű tömítéssel vannak ellátva.


A csomagolás tartozékát képezi még a fehér alumínium kilincs és a vízelvezető nyílások takarói.

klika.jpg

rozek-barevny.jpg

Hangszigetelés – az új ablakok tompítják a zajokat

A 40 x 40 cm (400 x 400 mm) műanyag ablak jelentősen tompítja a kintről beszűrődő zajt, amely egyébként behatolna a lakásba. Az ablak kiváló minőségű kétrétegű PILKINGTON által gyártott üvegezéssel van ellátva, melynek távtartó kerete tovább növeli az ablakok szigetelő képességét és megakadályozza azok párásodását!


Tartós ablakok biztonsági vasalatrendszerrel

A Trocal műanyag ablakok stabil szerkezetének (minőségi műanyag acél merevítéssel kombinálva) és a MACO MULTI-MATIC biztonsági vasalatnak köszönhetően, mely az egyik legjobb minőségű vasalat a piacon, ablakaink problémamentesen és bonyolult beállítások nélkül hosszú ideig szolgálják majd Önt. Az i.S. technológiának (intelligente Sicherheit) köszönhetően a MACO MULTI-MATIC biztonsági vasalatrendszer védelmet nyújt a betörési kísérletekkel szemben, mint az ablak kiemelése vagy felfeszítése. Az ablakok továbbá hibásműködés gátlóval vannak ellátva, tehát nem fenyeget az a veszély, hogy az ablakot egyszerre bukó és nyíló helyzetbe állítjuk.

MACO-kovani.JPG

bezpecnostni-is-technologie.JPG

Egyszerű és stabil beépítés

Az ablakok beépítési mélysége (70 mm), a légkamrák stabil falai, a tokban és a szárnyban is használt, az ablak méretétől függő 1,5 - 2 mm közötti vastagságú „C“ alakú acélmerevítés együttesen garantálják a nyílászárók páratlan tulajdonságait ebben az árkategóriában. A stabil és minőségi ablakprofilok, melyek elegáns, szürke színű kettős tömítéssel vannak ellátva, tökéletesen működnek és megakadályozzák a hőveszteséget.


Hibásműködés gátlóval ellátott ablakok

A bukó-nyíló ablakok hibásműködés gátlóval vannak ellátva, tehát nem fenyeget az a veszély, hogy az ablakszárny kinyitáskor egyszerre nyíló és bukó állapotba kerüljön.

pojistka-proti-chybne-manipulaci.JPG

trocal-logo-300x89.jpg

Trocal profilrendszer

A Trocal profilrendszert a német Profine Group vállalat gyártja, amely olyan neves műanyag ablak és ajtó márkákat gyárt, mint a KBE, KÖMMERLING és az általunk forgalmazott TROCAL.


Profine Group és a világ legjobb ablaka

A Profine Group vállalat 2003-ban jött létre azzal a céllal, hogy egy vállalaton belül fogja össze a vezető nyílászáró márkákat és ma minőségi ablakokat és profilokat szállít a világ 87 országába. A Profine Group-ot közvetlenül a többségi tulajdonos irányítja és a vállalat a németországi észak Rajna-Vesztfália tartományban székel. Az évente legyártott 450 000 tonna kiváló minőségű profil tanúskodik a vállalat sikerességéről. A világ 22 országának, 29 gyárában tübb, mint 3 500 alkalmazott törekszik a vállalat céljának elérésére, ami „A világ legjobb ablakainak gyártása!”

profine-logo-300x111.jpg

okno-ze-zadu.jpg

Ablakok most – Kiváló minőségű ablakok alacsony áron

Az általunk kínált új Trocal műanyag ablakok meglepően alacsony árúak. Mivel nagy tételben gyártatjuk és raktározzuk az ablakokat és ajtókat, így képesek vagyunk olyan árakat szabni, amelyet a többi kereskedő nem engedhet meg magának.


Gondos csomagolás és gyors kiszállítás

Termékeinket Európa több országába (Csehország, Szlovákia, Ausztria, Németország és Magyarország) szállítjuk, ezért az ablakokat gondosan becsomagoljuk, hogy a szállítás során ne sérüljenek. A csomagoláshoz egyedi gyártású masszív dobozokat és védőéleket használunk. Nagy hangsúlyt fektetünk a futárszolgálat megbízhatóságára is, ezért a DHL fuvarozó társasággal szállíttatunk, mely a világ vezető logisztikai vállalatainak egyike. Magas követelményeket támasztunk a csomagolás és csomagszállítás minőségével szemben, hogy biztosítani tudjuk, hogy a termék időben és tökéletes állapotban jusson el otthonába.

balik.jpg


Szélesség (cm)
40
Magasság (cm)
40
Az építési nyílás szélessége
420 mm - 460 mm
Az építési nyílás magassága
450 mm - 470 mm
Üveg méret
300 x 300 mm
Beépítési mélység (profilszélesség)
70 mm
Gyártó
TROCAL
Anyag
Műanyag
Színes
Fehér
Kamrák száma
5
Pecsétek száma
2
Üvegtípus
Dupla üvegezés 4 - 16 - 4
Üveggyártó
PILKINGTON
Ug érték
1,1 W/m²K
Uf érték
1,3 W/m²K
Háttérprofil
ANO, 30 mm, többkamrás
Megerősítés
1,5 mm (keret és szárny)
Gáz az interstitialis térben
Argon
A csomag tartalma
vízrés takaró
Súly
5 kg
Csomagolás
Karton, raklap